Găzduiește refugiați / găsește o gazdă pe Couchers.org

EnglishУкраїнськаPolskiMagyar

Având în vedere conflictele recente, încurajăm persoanele cu posibilități din țările vecine să găzduiască temporar refugiați și persoane deplasate. Couchers.org este o organizație non-profit care, în mod normal, facilitează contactul între călători și locuitori, primii stau gratuit în casele gazdelor

În această perioadă, sperăm că și Couchers.org poate facilita cazarea temporară a refugiaților, indiferent dacă participanții fac parte sau nu din comunitatea couch surfing. Nu este necesar să fi participat înainte la comunitatea noastră, si nici nu este necesar vreun angajament pe viitor.

ESTE UN SERVICIU GRATUIT.

Am trimis un e-mail tuturor membrilor noștri prin care îi rugăm să ofere locuințe temporare persoanelor afectate în prezent de război.

Resurse despre cum poți ajuta sau dona

Alte informații pentru refugiați

Dacă vrei să găzduiești refugiați

Te rugăm să te înregistrezi pentru crearea unui cont pe Couchers.org. Adresa ta aproximativă va fi afișată pe o hartă pentru ca oamenii să te găsească. Te rugăm editează-ți profilul pentru a indica în mod vizibil în secțiunea "Cine sunt" că vei accepta refugiați care să stea în casa ta.

Completează-ți profilul de gazdă cât mai clar posibil. Dacă cineva dorește să stea la tine, vei primi o alertă prin e-mail. Vei putea apoi să discuți pe platformă sau să faci schimb de numere de telefon pentru a stabili condițiile de cazare.

Nu vei putea solicita plată pentru cazare, iar oricine va face acest lucru va fi șters de pe site.

Dacă ești un refugiat sau o persoană temporar deplasată.

Te rugăm să-ți deschizi un cont și să-ți completezi profilul cât mai clar posibil. Indică în mod vizibil faptul că fugi dintr-o zonă de război și soliciți ajutor.

După ce ți-ai creat un cont, caută gazde aici.

Nu putem garanta pentru cât timp te vor găzdui oamenii. Unii vor putea pentru câteva zile, alții pentru mult mai mult timp. Depinde de tine să discuți cu persoana la care soliciți să stai.

Pentru orice fel de problemă, te rugăm să contactezi support@couchers.org

Vă urăm toate cele bune și sperăm să fiți în siguranță. Vă rugăm să țineți minte că există oameni care vor să vă ajute.

Published on 2022/03/13.