Прийом біженців і пошук притулку за допомогою Couchers.org

EnglishPolskiMagyarRomână

світлі нещодавнього конфлікту ми наполегливо закликаємо людей, що мешкають в сусідніх країнах і мають фінансову спроможність, тимчасово приймати у своїх домівках біженців і переміщених осіб.

Couchers.org – це некомерційна організація, учасники якої, безкоштовно діляться один з одним місцем для ночівлі під час подорожей. Протягом цього часу ми сподіваємося, що Couchers.org також може бути використаний щоб допомогти тимчасовим житлом біженцям, незалежно від того, чи є вони учасниками спільноти кауч-серфінгу, чи ні.

Вам не потрібно раніше брати участь у нашій організації, або потребують у майбутньому.

ЦЕ БЕЗКОШТОВНА ПОСЛУГА

Ми надіслали електронного листа всім нашим членам із проханням надати тимчасове житло людям, які зараз постраждали від війни.

Ресурси, як допомогти та пожертвувати

Подальші ресурси для біженців

Якщо ви хочете прийняти біженців

Будь ласка, зареєструвати обліковий запис на Couchers.org.  Ваше приблизне місцезнаходження буде показано на карті, щоб люди могли вас знайти.  Будь ласка, редагувати свій профіль, чітко вказуйте в розділі «Хто я» (Who I am), що ви будете приймати біженців, які можуть зупинитись у вашому домі.  В майбутньому, редагуйте ваш профіль у міру ваших можливостей.

Якщо хтось захоче зупинитись у вас, то ви отримаєте сповіщення електронною поштою.  Після цього ви зможете обговорити на платформі або обмінятись номерами телефонів, щоб узгодити умови проживання.

Ви не зможете вимагати оплати за перебування, і будь-кого, хто це зробить, буде видалено.

Якщо ви біженець або тимчасово переміщена особа

Будь ласка, зареєструйте обліковий запис і заповніть свій профіль у міру своїх можливостей.  Чітко вкажіть, що ви тікаєте із зони бойових дій і просите допомоги.

Пошук притулку.

Ми не можемо гарантувати, на який термін люди нададуть вам житло.  Хтось може прийняти на пару днів, а хтось - набагато довше.  Вам належить обговорити це з людиною, в чиєму домі ви зупиняєтесь.

Якщо у вас виникли проблеми, зв’яжіться з support@couchers.org.

Бажаємо вам всього найкращого та сподіваємося, що у вас все буде добре. Будь ласка, знайте, що є люди, які хочуть вам допомогти.

Published on 2022/03/13.